Антикорозионни покрития за автомобили винаги могат да бъдат намерени на рафтовете на

...
Антикорозионни покрития за автомобили винаги могат да бъдат намерени на рафтовете на
Коментари Харесай

Знаете ли за тази евтина антикорозионна защита на колата?

Антикорозионни покрития за автомобили винаги могат да бъдат открити на рафтовете на магазините за авточасти, но те са разграничени на две условни категории: скъпи и безполезни. Ако плащате, работи, само че в случай че решите да спестите пари, ще получите безполезна течност или такава, която в най-хубавия случай единствено криво-ляво ще извърши задачата си, а при други условия може и да навреди.

Ако обаче разширите кръгозора си на търсене можете да намерите евтино и много по-ефикасно решение за антикорозионна защита на дъното и под калниците на вашия автомобил. За задачата обаче, трябва да посетите някои строителен магазин и да попитате за битумна замазка за покриви, написа AutoMedia.bg. По отношение на свойствата си не е по-различна от скъпите автомазила срещу наслойка, не се втвърдява като бетон, само че и не се стича като водопад при нанасяне, а по-късно се трансформира в еластично и трайно защитно покритие. Защо да не го употребявате на колата?

Инструкциите за потребление са елементарни. Трябва да загреете закупения битум с горелка, да вземете четка, която няма да имате нищо срещу да изхвърлите по-късно, и да разнесете порядъчен пласт върху авансово измитите зони (дъното на колата и под калниците).

Единственото изискване е да не пестите материала, той не е безценен. И откакто намажете дъното на колата, то бъдете сигурни, че тя е предпазена и през идващите няколко години можете да шофирате по улиците, цялостни с реагенти и покрити със сол, без боязън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР